Principal\'s Greetings

The future industrial society demands democratic citizens with communication and problem-solving skills as well as respectful and considerate attitude toward the others.

Our school, with the goal of 『Fostering Genuine and Creative Leaders of the Future Industrial Society』, reinforced career education for students to design and nurture their dreams and talent, while providing basic career education and customized industry-academy cooperation courses.

Furthermore, we will develop and run various programs for human education
to encourage consideration and respect for others, so that our students can grow as justice-oriented democratic citizens.

Please continue your interest in and support for our effort to create
『Engaging Classrooms, Joyful School!』.

Thank you.

Principal of Gwangju Electronic Technical High School kim yong tae